Schoudertassen

Schoudertassen voor dames en heren

Dames schoudertassen van topmerken. Voor hippe en trendy dames schoudertassen groot of klein ben je hier aan het juiste adres. We hebben een ruime collectie van topmerken in ons assortiment. Vind je schoudertas die voldoet aan je verwachtingen, en dat deze stijlvolle tas je dagelijkse en waardevolle spullen makkelijk in kan organiseren. 

Ruime keuze schoudertassen

Het moet toch een fijne en mooie schoudertas zijn. Zij moet stijlvol, elegant en klasse uitstralen. De vrouwelijke schoudertassen moet je passen, aansluiten bij je outfit en je uitstraling, het is je vriendin. Want je zou er toch niet aan moeten denken dat je deze schoudertas niet bij je hebt, kwijt raakt of uit het zicht ligt ergens. Want we hebben ten slotte toch altijd onze tas in de buurt met onze make-up en portemonnee.

Ook de meeste handtassen hebben een schouderband die verstelbaar is zodat je die ook als schoudertas kan gebruiken. Op deze manier kan je de damestassen als schoudertassen en voor meerdere gelegenheden gebruiken.

In ons online assortiment schoudertassen vind je topmerken zoals Burkely, By BoeBoeChesterfield, LaLiek en Parfois en Zebra Trends die allemaal een eigen karakter hebben door hun stijl, print, afmetingen, materiaal en kleur. Er zijn echt leuke een heren of dames schoudertassen die bij jouw outfit of gelegenheid past! De meeste damestassen worden gratis verzonden en hebben een zichtgarantie van 60 dagen.

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina