Sponsoring

Sinds juli 2016 sponsort Netzofashion de Kledingbank in Doetinchem!

Mensen die goede bruikbare kleding en schoenen over hebben, kunnen deze inleveren bij Kledingbank Doetinchem. Zo kunnen mensen die financieel niet rond kunnen komen, kleding en schoenen kosteloos komen uitzoeken.

Dit gebeurt na een selectie en doorverwijzing van hulpverlenende instanties. Deze instanties kunnen buurtcoaches, (huis)artsen, wijkverpleegkundigen, leerkrachten, maar ook kerken, moskeeën, schuldhulpverlening en gemeentelijke instellingen zijn.

De kledingbank kan zijn werk doen door donaties van bedrijven en particulieren. En niet te vergeten de vrijwilligers die zich hard inzetten om alles mogelijk te maken! De kledingbank zoekt vrijwilligers om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen! Want op dit moment is de vraag groter dan de vrijwilligers kunnen behandelen.

Dus als het je wat lijkt of dat je iemand kent die dit leuk zou vinden om te doen, kun je contact opnemen met www.kledingbankdoetinchem.nl

Netzofashion sponsort Kledingbank Doetinchem

 

Sinds september dit jaar (2012) heeft Netzofashion.nl een sponsorovereenkomst afgesloten met VC Zwolle. Wij sponsoren hier de dames 1 van de volleybalvereniging voor de aankomende drie jaren met inloopshirts, trainingspakken en sporttassen. 

De dames van VC Zwolle zijn actief in de poule 1e divisie A en zijn de competitie al reeds met een klinkende 4-0 overwinning thuis begonnen. We hopen dat ze deze lijn kunnen doorzetten en een mooi resultaat aan het eind van het seizoen in de stand kunnen boeken. 

Wil je ook op de hoogte blijven van de wedstrijden en uitslagen van VC Zwolle dames 1? Kijk dan op volleybal.nl.

Netzofashion sponsoring