Mijn Account voordelen

Mijn Account

Mijn Account is de centrale plek waar je toegang hebt tot al je bestelgegevens.
Adresboek
Bestelhistorie
 Verlanglijst
Nieuwsbrieven
 Profiteren van extra korting, oplopend tot 10%

Persoonlijke gegevens

Hier kan je eigen gegevens ook wijzigen, zoals je mailadres en wachtwoord. De gegevens die je hier opslaat worden gebruikt om je op de hoogte te houden van je bestellingen. Je kan ook op de hoogte gehouden worden via onze nieuwsbrief over nieuwe producten, kortingen en prijswijzigingen. Deze informatie ontvang je alleen wanneer je hiervoor toestemming hebt gegeven.

Nieuwsbrieven

Je kan hier je nieuwsbrieven beheren of je deze wilt ontvangen. We sturen maandelijks een nieuwsbrief met nieuwe producten, kortingen en prijswijzigingen.

Adresboek

Je hebt de mogelijkheid om een adresboek hier bij te houden. Standaard is ingesteld in het bestelproces je factuuradres. Als je een ander adres selecteert dan het factuuradres en deze opslaat kan je deze altijd oproepen in het afrekenproces. Op deze manier wordt het sneller en eenvoudiger met afrekenen.

In het adresboek kun je een lijst van adressen bijhouden die je vervolgens kunt gebruiken om sneller en eenvoudiger af te rekenen. Als je een adres selecteert als je thuisadres, dan wordt dit adres de eerstvolgende keer dat je bestelt standaard geselecteerd. Tijdens het afrekenen kun je aangeven dat een adres voor toekomstig gebruik in het adresboek moet worden opgeslagen. 

Bestelhistorie

De bestellingen die je in het verleden bij Netzofashion.nl hebt geplaatst kan je hier allemaal bekijken. Ook de recente bestellingen die je bij ons hebt geplaatst.

Sparen

Bij Netzofashion.nl kan je ook sparen voor Netzo's. Per elke besteding van € 2,- ontvang je 1 Netzo. Per 100 Netzo's kan je ze in het afrekenproces inleveren. Meer informatie en tips over extra Netzo's sparen kan je terug lezen bij Mijn Account.