Zebra Trends

ZEBRA TRENDS ontwerpt en produceert twee maal per jaar een nieuwe eigentijdse collectie tassen. Begin dit jaar zijn er nieuwe limited edition tassen in het thema paard en de trendy "snor".

Dankzij deze producten laat u uw kind de gebruiksvriendelijk, trendy en de hippe kant van deze zebra tassen en accessoires ervaren. Het diverse ontwerp van de tassen van Zebra Trends biedt u de gelegenheid om er elke keer weer hip bij te lopen onderweg of op school.


Kijk rond in het kindertassen assortiment van Zebra Trends met hun nieuwe najaarscollectie en de winter zilvercollectie. Heb je een specifieke zebra tas, een schooltas of andere hippe kindertas, gevonden die niet in voorraad staat of op onze site? Neem contact met ons op en wij proberen voor jou de zebra tas toch te leveren.

Hou onze site in de gaten om op de hoogte te blijven!

Een Zebra kindertas heeft altijd een canvas thema dat hip en trendy is. De kindertassen van Zebra Trends zijn handzaam en makkelijk mee te nemen, met toch voldoende ruimte voor schoolspullen. Met handige vakjes voor bijvoorbeeld je broodtrommel, een drinkbeker en een mobieltje.  De Zebra tassen voor de kinderen zijn makkelijk aan de schouder te dragen. Wij hebben overigens ook een aantal mooie tablet tassen van Zebra in onze collectie, ideaal om je iPad of Android Tablet in mee te nemen naar werk of school. Niet alleen praktisch, maar je kunt er ook mee gezien worden!

In het algemeen doen de damestassen en kindertassen vrolijk aan, met mooie felle kleuren.

Vandaag besteld: zelfde dag verstuurd  -  Thuiswinkel Garantie  -  60 dagen zichtgarantie  -  Mogelijkheid tot achteraf betalen 

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina