Bestelproces

Netzofashion.nl heeft het online bestellen zo simpel mogelijk proberen te houden voor je. Mocht je toch hierover een vraag hebben, kan je die misschien hier vinden.

Bestellen

Je kunt je producten alleen bij ons bestellen door gebruik te maken van het online bestelproces van shop. Wanneer je een bestelling hebt gedaan, kun je je laatste bestelling bekijken met de bevestiging die je per mail van ons hebt ontvangen. Als je een account bij ons hebt aangemaakt krijgt je toegang tot je bestelhistorie door op Mijn Account te klikken en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. 

Prijzen

Alle genoemde prijzen op Netzofashion.nl zijn inclusief BTW.

Kortingscodes

Onze kortingscodes kan je bij ons ook gebruiken bij producten die afgeprijsd zijn. Maar wanneer je bij een bestelling een kortingscode hebt gebruikt en die retourneerd, wordt de waarde van de code niet terugbetaald. Om een kortingscode te ontvangen kan je ons volgen via de sociale media of je kan je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Afrekenen

Het afrekenproces is eenvoudig weergegeven en ook nog overzichtelijk. Op één pagina zie je persoonlijke gegevens, je winkelwagen met de producten die je wilt bestellen. Je kan bij ons inloggen met je mailadres als gast, via facebook of via het account dat je al eerder hebt aangemaakt. De voordelen van een account is dat je punten kan sparen en je persoonlijke bestelhistorie kan terugkijken.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van een order ontvangt u een orderbevestiging per e-mail met daarin alle informatie over de geplaatste bestelling.

Factuur en Bezorgadres

Tijdens het afrekenen wordt er gevraagd naar je factuuradres en bezorgadres. Standaard staat deze ingevuld op hetzelfde adres. Indien je de bestelling naar iemand anders wilt sturen kan je dit aangeven en kan je het juiste bezorgadres invullen. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om in 1 bestelling meerdere afleveradressen in te geven. Mocht je een account bij ons hebben, kan je de bezorgadressen opslaan voor een volgende keer.

Gerenommeerde vervoerders

PostNL 

Alle bestellingen vervoeren we met Post NL 

Levertijd

Wanneer je voor 17:00 besteld en wij hebben de betaling is ontvangen zullen wij het meteen verzenden zodat je het binnen twee werkdagen mag ontvangen.

Betaalmogelijkheden

iDeal 

Hierna kan je de betaalmogelijkheid kiezen. Je kunt bij ons betalen met iDEAL, PayPal, via bankoverschrijving of achteraf betalen. Wanneer je kiest voor iDEAL wordt je na afronding gevraagd om je bank te kiezen. De betaling is daarna direct afgerond. Wanneer je kiest voor een bankoverschrijving kunnen wij je bestelling pas versturen wanneer wij het geld hebben ontvangen.

Achteraf betalen

Achteraf betalen

Met achteraf betalen ontvangt u eerst het product en betaald u later (binnen 14 dagen) de factuur. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Tijdens de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Billink B.V., welke deze zal toetsten op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is uw bestelling geaccepteerd en kunt u achteraf betalen op rekening. U ontvangt vervolgens namens Billink factuur welke verantwoordelijk is voor de verdere afhandeling van uw betaling.