Affiliatepartners

Heb je een vergelijkingssite of dagdealsite of misschien wel een blog in fashion accessoires waar je de producten van Netzofashion.nl wilt presenteren met behulp van tekstlinks, banners of productinformatie op jouw site tegen een verkoopprovisie? Meld je dan snel aan bij één van onze partners Daisycon of TradeTracker.

Wat houdt het partnerprogramma in? 

Samen met Daisycon en TradeTracker hebben wij programma's opgezet waar wij diverse promotiematerialen beschikbaar stellen voor jou als partner. Bij een van onze partners kan je je aanmelden voor ons programma waar je na goedkeuring gebruik kunt maken van ons promotiemateriaal om producten, banners en tekstlinks bij je op de site te kunnen plaatsen. Aan deze links zit een trackingcode bij in zodat wij weten wanneer jij ons een sales hebt bezorgt. Bij elke bestelling door de consument die via jouw site is aangebracht ontvang je per e-mail een bevestiging.

Wat zijn de voordelen? 
- Snelle implementatie
- Je kunt op deze manier linken naar elk produkt op onze site en commissie ontvangen bij een verkoop. 
- Overzichtelijke en uitgebreide statistieken en rapportages
- Tijdige en betrouwbare betalingen
- Geavanceerde tracking software
- Eenvoudige implementatie

Wat bieden wij je?
- Promotiemiddelen [banners en tekstlinks]

- Zelf deeplinks maken
- Uitgebreide datafeed beschikbaar
- Meerder datafeeds beschikbaar
- Commissie per sale
- Partnersupport 

Wat bieden wij je meer?

Bij promotie van Netzofashion op de voorpagina ontvang je één jaar gratis hosting pakket t.w.v. € 79,95:
- 7500 MB Schijfruimte
- 100 GB dataverkeer
- 5 domeinen hosten
- onbeperkt aantal subdomeinen
- onbeperkt aantal emailadressen
- onbeperkt aantal MySQL databases
Heb jij 1 van onze banners op de homepage staan gedurende dit jaar? Dan kan je contact opnemen met onze support afdeling om de benodigde gegevens uit te wisselen.

Hoe meld ik me aan? 
Voor het Netzofashion.nl affiliate partnerprogramma verzorgen onze partners de administratieve afhandeling en uitbetaling van het partnerprogramma. Kijk hier om je aan te melden voor ons programma. Heb je andere vragen, neem dan contact met ons op.

TradeTrackerDaisycon

 

 

 

 Testimonial: 

"Als accountmanager van de grootste kortingscode sites van Nederland kan ik zeggen dat wij een zeer goede ervaring hebben met het partnerprogramma van Netzofashion. Door het snelle schakelen en de vele acties die wij voor Netzofashion mogen communiceren kunnen wij veel bezoekers een mooie korting aanbieden uit hun brede assortiment. Mede door dit enorme aanbod aan accessoires is Netzofashion echt een toegevoegde waarde voor onze sites!"

Tom van Oijen - Accountmanager Imbull
Actiecode.nl / Kortingscode.nl